Romașcanii din diaspora, așteptați la Primărie

de | 06/08/2019 | Local, Util

Romașcanii care lucrează în străinătate sunt așteptați la o întâlnire cu administrația publică locală marți, 20 august, la ora 11, în sala în care au loc, de regulă, ședințele de Consiliu Local.

Obiectivul acestei întâlniri are un dublu cop. Pe de o parte, părerea lor despre lucrurile care pot fi îmbunătățile la nivelul municipiului Roman, pe de altă parte informarea romașcanilor care lucrează în străinătate referitor la oportunităile pe care le au la nivelul municipiului Roman. Ca în fiecare an, vom avea parteneri și de la ADR Nord Est și de la RePatriot, astfel încât cei plecați în străinătate să afle oportunitățile pe care le au pentru a se întoarce acasă, de a investi în Roman. Vrem să împărtășim impresii în ceea ce privește dezvoltarea lor în municipiul Roman și posibilitatea de a se întoarce acasă, mai ales că Romanul a început să devină un pol de investiții în zonă.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Rămâne de văzut și câți romașcani vor dori să participe la întâlnire, mai ales că nimeni nu poate spune care dintre propunerile prezentate în anii trecuți au fost însușite de administrația locală și puse în practică.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.