O mamă își caută fiica

de | 13/08/2019 | Rural, Social

UPDATE: La data de 12 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost informați despre faptul că Maria Homea, de 32 de ani, dispărută la data de 27 iulie, a revenit la domiciliul său din localitatea Boghicea. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în municipiului Iași și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Sagna o caută pe Maria Homea, în vârstă de 32 de ani, din Boghicea. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați luni, 5 august, de către o femeie de 77 de ani, din Boghicea, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la de la domicili în data de 27 iulie și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 40 de kilograme, corpolenţa slabă, ochi căprui, faţa ovală, păr şaten închis. La momentul dispariţiei, femeia era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni negri, fiind încălțată cu adidași albaștri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităților Boghicea, Bâra și Sagna, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.