Să ne promovăm talentele: actrița Ioana Cojocărescu are nevoie, azi, de votul nostru

de | 05/09/2019 | Cultură, Național

Actrița Ioana Cojocărescu participă la Gala Tânărului Actor HOP 2019. Tânăra de 22 de ani este din Roman, a urmat Școala de Artă „Sergiu Celibidache” și Colegiul Național „Roman Vodă”, apoi și-a continuat studiile la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, specializarea Actorie.

Cât timp Ioana a locuit acasă, la Roman, romașcanii au putut de mai multe ori să-i urmărească prestațiile în cadrul spectacolelor oferite gratuit, la Casa Armatei, de trupa de teatru Dan Alecsandrescu. Ioana Cjocărescu a interpretat roluri precum Alice în „Omul care a văzut moartea”, Luca în „Ursul” de Cehov, Catherine în „8 femei”. În 2015, Ioana a obținut premiul I pentru monologul din piesa „Efectul razelor gamma asupra anemonelor” (secțiunea juniori), în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” Fălticeni.

Acum, Ioana are nevoie de votul publicului. Până diseară, la ora 20.00, cei care au aplaudat-o pe scena de la Roman sau din altă parte îi pot da un vot aici: https://galahop.uniter.ro/vot-2019/

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Martisca ovidiu

    De acord

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.