Programul rabla, faza cu ridicata

de | 10/09/2019 | Administrație, Local

Rablele, pardon, autovehiculele care zac abandonate prin municipiul Roman vor trebui să fie ridicate de către proprietari și duse la fier vechi, la dezmembrări sau oriunde în altă parte decât pe străzile orașului. În acest sens, Poliția Locală a și demarat, încă de la începutul acestei săptămâni, o amplă campanie de depistare a respectivelor mașini și de avertizare a proprietarilor asupra faptului că trebuie să elibereze domeniul public ridicându-și rablele, pardon, autovehiculele nefuncționale pe care le-au tot lăsat să ruginească în stradă sau prin parcări săptămâni, luni sau chiar ani în șir.

Unii dintre respectivii proprietari au fost contactați și deja s-au conformat dispozițiilor date de către primărie. Cei care nu vor face același lucru, se vor trezi fără rablele abandonate. Cu alte cuvinte, primăria le va ridica și le va depozita timp de 30 de zile la platforma de pe strada Ogoarelor.

Dacă nici după expirarea acestui termen autovehiculele depozitate nu vor fi revendicate, ele vor deveni automat și în conformitate cu legea proprietatea municipalității, care le valorifica la centrele de colectare a fierului vechi.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman 

În Roman sunt zeci de mașini abandonate pe domeniul public, inclusiv un ditamai TIR-ul care zace neclintit în paragină de câțiva ani, iar multe din aceste mașini au devenit chiar locuri de distracție pentru copiii care intră în ele prin geamurile sparte și se joacă de-a șoferii. 

tir abandonat 2

Articol scris de Ciprian Predescu

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.