Deputatul Bulai, votat mâna dreaptă a președintelui USR

de | 15/09/2019 | Național, Politică

Partidul Uniunea Salvați România (USR) și-a ales, la acest sfârșit de săptămână, conducerea centrală pentru următorii doi ani. După validarea candidaturii lui Dan Barna ca președinte, delegații au votat vicepreședinții partidului și membrii Biroului Național.

Deputatul Iulian Bulai a candidat pentru un loc în conducerea USR și s-a dovedit a fi cel mai convingător dintre toți, primind cele mai multe voturi.

Am primit cele mai multe voturi ale delegaților USR, într-o listă finală de Birou Național cu membri incredibil de valoroși, oameni care, în ultimii trei ani, au pus cărămidă peste cărămidă pentru ca USR să crească frumos. Le mulțumesc din adâncul sufletului – și în numele dragii mele Moldove – tuturor celor 222 de colegi care m-au votat și datorită cărora voi fi, pentru doi ani, vicepreședinte al USR. Sunt conștient de enorma responsabilitate primită din partea unui partid în care inima fiecărui membru bate pentru binele acestei țări și voi face tot ce-mi stă în putință pentru a-i reprezenta pe toți și pe fiecare. Alături de și împreună cu președintele nostru, Dan Barna, și cei 23 de colegi din BN.

Iulian Bulai, vicepreședinte USR

Deputatul de Neamț este singurul reprezentant al Regiunii Nord-Est în Biroul Național al USR.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.