Început oficial de an școlar la Clubul Copiilor

de | 17/09/2019 | Educație, Local

Clubul Copiilor din Roman și-a deschis luni porțile pentru un nou an școlar, eveniment marcat printr-o festivitate la care au participat profesorii și conducerea instituției, reprezentanți ai cultelor, oficialități locale și județene și, bineînțeles, copiii înscriși și părinții acestora.

Pentru cei care pășesc pe porțile clubului, acestea sunt noi trepte spre construirea unei persaonalități puternice prin muzică, sport, activități culturale și recreative. Avem cea mai importantă datorie din lume, aceea de a forma personalități, de a modela caractere, de a crea condiții pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Este important să depistăm aptitudinile, înclinațiile, talentele, preferințele elevului și să-l orientăm spre acel tip de activitate care îi va pune cel mai bine în lumină acea latură a personalității sale.

Ilie Boloca, directorul Clubului Copiilor Roman 

Clubul Copiilor din Roman vine în acest an școlar cu o ofertă formată din 17 cercuri și activități: artă decorativă, muzică vocal-instrumentală, pictură, foto-cineclub, informatică și jocuri logice, gimnastică ritmică, dans modern și popular, tenis de masă, astronomie, carting, educație rutieră, metaloplastie, Go, șah, Qwan Ki Do, grafică 3D și orientare turistică.

La aceste cursuri, care sunt gratuite, se pot înscrie toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 19 ani. Înscrierile se pot face oricare din zilele lucrătoare ale săptămânii, între orele 10.00 și 18.00, la sediul Clubului din Roman, strada Sucedava nr. 145. 

Articol scris de Ciprian Predescu

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.