Cozmanciuc cere tuturor parlamentarilor nemțeni să voteze moțiunea de cenzură

de | 08/10/2019 | Județean, Politică

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, cere tuturor parlamentarilor din județ să voteze moțiunea de cenzură de joi, împortiva Guvernului Dăncilă. 

Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate, nu mai există dubii! De aceea le cer parlamentarilor de Neamț, indiferent de culoarea politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură.Un vot pentru înseamnă o dovadă de responsabilitate față de români, față de viitorul României.Toți parlamentarii Partidului Național Liberal vor fi prezenți și vor vota la vedere în favoarea moțiunii de cenzură! De aceea, le cer și parlamentarilor PSD de Neamț, să facă la fel!

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Deputatul Cozmanciuc nu exclude cavotul unora dintre parlamentari să fie influențat.

Reiau apelul lansat de președintele PNL Ludovic Orban: ” Avertizez public președintele PSD și negociatorii PSD, că orice promisiune făcută, în bani sau în funcții, către parlamentari pentru a le schimba opțiunea politică, reprezintă o infracțiune”. Orice încercări disperate, de a ieși din cadrul democratic, nu vor ajuta România! De aceea, pentru a alunga orice umbră de îndoială, ce ar plana asupra lor, parlamentarii PSD de Neamț să voteze DA la moțiunea de cenzură, de joi. Parlamentarul care nu votează moțiunea de cenzură, indiferent din ce partid face parte, săvârșește un act grav de sfidare a voinței cetățenilor. 

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.