Primăria caută firmă pentru reabilitarea Grădiniței nr. 2 cu program normal

de | 16/10/2019 | Administrație, Economic, Local

Primăria municipiului Roman adresează o invitație de participare către toate firmele din domeniul construcțiilor. Agenții economici sunt invitați să depună oferte pentru reabilitarea Grădiniței cu program normal nr. 2, de pe strada Dobrogeanu Gherea, nr. 28. Administrația locală a decis să lanseze această invitație după ce a scos de două ori proiectul la licitație în SICAP (noul sistem de achiziții publice), dar fără succes. 

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la 1.895.777 lei, fără TVA și cuprinde lucrări de construcții și montaj, utilaje, echipamente și cheltuieli pentru asigurarea utilităților. 

Lucrările ar trebui să dureze cel mult 12 luni și să aibă o garanție de minim trei ani. Firma care va lucra la reabilitarea Grădiniței nr. 2 va trebui, printre altele, să consolideze fundațiile și suprastructura, să refacă șarpanta, să înlocuiască tâmplăria, să termoizoleze planșeele și să reabiliteze instalațiile de apă-canal, termice și electrice.

Primăria Roman așteaptă ofertele agenților economici până miercuri, 23 octombrie, ora 14.00. De precizat că imobilul este monument istoric de interes local.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.