Cozmanciuc: „Parlamentarii care doresc autostradă, să voteze guvernul liberal”

de | 21/10/2019 | Județean, Politică

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, susține că parlamentarii care-și doresc o autostradă în Moldova sau un spital regional la Iași, nu au altă variantă decât aceea de a vota guvernul Orban.

Vreau să fac un apel către toți parlamentarii din Neamț, indiferent de culoarea politică: de a merge la ședința în care se va vota noul guvern și de a vota guvernul Orban. Dacă își doresc cu adevărat o autostradă, dacă își doresc cu adevărat un spital regional, atunci să fie prezenți în sala de vot. Știm foarte bine configurația politică din Parlament, nu suntem străini de negocieri politice, dar orice negociere se poartă în Parlamentul României, în mod oficial. Orice boicot sau orice formă de a lipsi la un dialog înseamnă că vor cu adevărat să blocheze acest județ și această regiune. Apelul meu este ca și înainte de votarea moțiunii, dar au înțeles greșit, crezând că au majoritatea. Măcar în al XII-lea ceas să meargă la vot în Parlament, când se va învesti Guvernul. Guvernul liberal, care va trece din prima la vot, va avea ca principale obiective demararea lucrărilor pentru autostrada A8 și pentru spitalul regional, ca puncte principale care ne privesc. 

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Președintele liberalilor nemțeni susține că că un guvern liberal va însemna administrație eficientă – dar fără tăieri de salarii , o administrație profesionaistă – dar fără concedieri.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.