Camera de Comerț a revenit la Roman cu târgul ExpoFashion. Târgul de carte mai are de așteptat

de | 24/10/2019 | Economic, Local

Camera de Comerț și Industrie Neamț a revenit la Roman cu o nouă ediție a târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte EpxoFashion. Tărgul este deschis până duminică 27 octombrie; de miercuri până sâmbătă, programul de funcționare este până la ora 19.00, dar în ultima zi de târg tarabele se vor închide la ora 14.00.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Roman.

Sunt convins că romașcanii vor putea să cumpere produse de calitate de la acest târg, eu însumi, la aproape fiecare ediție, m-am înnoit cu un produs de la acest târg și la fel o voi face și în acest an, pentru că doresc să încurajez producția autohtonă și produsele de origine română. La această ediție participă 50 de comercianți și producători autohtoni, din 20 de județe,Vreau să felicit conducerea Camerei de Comerț și Industrie Neamț pentru organizarea acestui eveniment, știu că în spatele acestei manifestări stă foarte multă muncă, iar Primăria municipiului Roman va rămâne un partener al comercianților și producătorilor români, pentru că trebuie să sprijinim în permanență producția autohtonă.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Mihai Caravan, director de evenimente în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț a punctat buna colaborare care a dus la organizarea acestei a șasea ediții a târgului. 

Din păcate pentru romașcani, o nouă ediție a târgului de carte (organizat în premieră la Roman în 2018) nu s-a mai desfășurat anul acesta la noi în oraș, deoarece Camera de Comerț nu a primit finanțare pentru proiectul care anul trecut a permis organizarea acestui eveniment. Anul trecut, finanțarea a fost asigurată de Consiliul Județean.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.