Cozmanciuc, încrezător: „Guvernul PNL va avea voturile necesare pentru a fi învestit în Parlament”

de | 31/10/2019 | Național, Politică

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, este încrezăor cu privire la șansele Guvernului orban de a trece luni de votul Camerelor reunite ale Parlamentului.

Audierile miniștrilor desemnați să facă parte din Guvernul care va fi condus de premierul desemnat Ludovic Orban s-au finalizat, iar colegii mei au demonstrat că sunt bine pregătiți, iar PNL are un program solid de guvernare, care pune accentul pe dezvoltare și pe bunăstarea românilor. Sunt încrezător că Guvernul propus de PNL va trece cu siguranţă de votul de învestire care va avea loc luni în Parlament. 

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Deputatul liberal consideră că parlamentarii vor vota noul Guvern pentru a scoate țara din perioada de instabilitate politică.

Am încredere că toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, vor da dovadă de responsabilitate și vor vota pentru acest Guvern, pentru a pune capăt perioadei de instabilitate, care afectează viața de zi cu zi a românilor. Eu sunt convins că în aceste zile, care au mai rămas până la vot, fiecare parlamentar își va face o analiză și va realiza că un vot pentru Guvernul PNL este un vot pentru România. Pentru că este mai mult decât evident că românii s-au săturat de minciunile, abuzurile din ultimii ani de guvernare cu PSD, în care nu s-a făcut nimic.

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Luni, 4 noiembrie, în ședința comună a Camerei Deputaților și a Senatului, premierul desemnat Ludovic Orban va prezenta programul de guvernare şi lista Guvernului; vor urma dezbateri asupra programului şi listei Guvernului, apoi se va trece la votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.