Primarul Micu: “Am votat pentru prezent și pentru viitor”

de | 10/11/2019 | Local, Politică

Primarul Lucian Micu a votat la secția de votare nr. 89, în cartierul Nicolae Bălcescu. El a venit însoțit de soția și cele două fiice. 

Am fost la vot împreună cu toată familia, am votat atât pentru prezent, pentru a trăi cu toții într-o Românie normală, dar am votat și pentru viitor, pentru a construi, în toate instituțiile statului, o Românie pe care ne-a dorim cu toții, pe care o merităm cu toții și pentru a lăsa ceva copiilor noștri. Am votat pentru un președinte care știe și respectă legile țării, un președinte care respectă independența țării și care, în același timp, este respectat de toți partenerii internaționali. De asemenea, fac un apel către toți. Romașcanii să se prezinte în număr cât mai mare la vot, indiferent de simpatiile politice. A vota este un drept și o obligație și trebuie să ne facem datoria. 

Lucian Micu, primarul municipiului Roman
vot Lucian Micu prezidentiale tur 11 1

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.