Președintele PNL Neamț: “Mulțumesc nemțenilor care au votat și echipei liberale”

de | 11/11/2019 | Județean, Politică

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, a declarat că rezultatul primului tur de scrutin, care îl plasează pe prima poziție pe actualul președinte Klaus Iohannis, reprezintă efectul muncii de echipă pe care PNL Neamț a făcut-o în tot județul. 

Mulțumesc echipei liberale din PNL Neamț; a fost o muncă pe care am făcut-o împreună. Apreciez munca fiecărui coleg în parte, toți am fost implicați 100% în această campanie, iar roadele activiății noastre susținute se văd acum și se vor vedea și în turul al doilea. Rezultatul arată un trend ascendent al echipei PNL, dar trebuie subliniat că un merit special l-a avut candidatul la funcția prezidențială. Îmi doresc, și PNL Neamț își dorește, ca acest județ să fie devină un hub de dezvoltare turistică și economică. Avem potențial, dar avem nevoie de un management profesionist. Practic, avem nevoie de o Românie Normală.

deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț

Deputatul Mugur Cozmanciuc a mulțumit celor care au mers la urne și a precizat că, peste două săptămâni, speră într-o victorie clară a lui Klaus Iohannis.

Mulțumesc sincer alegătorilor din județ care s-au prezentat la vot, indiferent de opțiunea politică. Cetățenii au ales democratic, iar rezultatul ne motivează. Având în vedere încrederea pe care ne-au acordat-o acum locuitorii județului Neamț, în turul al doilea îmi doresc să fie o victorie clară a domnului președinte Iohannis.

deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț

Cei mai mulți alegători din județul Neamț (35,74%) au votat, duminică, 10 noiembrie, în primul tur al alegerilor prezidențiale, cu candidatul PNL, Klaus Iohannis. (citește și: Rezultate finale neoficiale: Iohannis câștigă în Roman și în Neamț)

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.