Dosarele de fond funciar de la Prefectură, centralizate on-line

de | 13/11/2019 | Administrație, Județean, Util

Cetățenii județului Neamț, care au de rezolvat probleme de fond funciar și trebuie să se adreseze Prefecturii Neamț, vor putea urmări evoluția dosarului accesând o bază de date digitală. 

Compartimentul Reprezentare în instanțe și fond funciar din cadrul Serviciului verificarea legalităților actelor, contencios administrativ și procese electorale, a implementat o aplicație care reflectă atât activitatea Comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, cât și a colectivului de lucru care sprijină activitatea comisiei. Pentru mai multe informații și detalii, accesați următoarea adresă: https://www.prefecturaneamt.ro/public/„, se arată într-un comunicat al Prefecturii Neamț. 

Bogdan Tablan, purtător de cuvânt Prefectura Neamț

Baza de date are peste 250 de dosare înregistrate, unele dintre acestea soluționate. Baza de date cuprinde informații precum numărul de înregistrare, localitatea, tipul solicitării, stadiul dosarului sau soluția. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.