Cozmanciuc: „Județul Neamț are susținere totală din partea Guvernului PNL”

de | 09/12/2019 | Administrație, Județean, Politică

Președintele PNL Neamț intervine în disputa dintre ministrul Transporturilor și președintele CJ Neamț. Deputatul Mugur Cozmanciuc susține că Guvernul PNL susține fără rezerve județul Neamț și marile proiecte de infrastructură din zona Moldovei.

Stimate președinte al Consiliului Județean Neamț poate dumneavoastră sunteți speriat! Vă înțeleg! Însă un lucru e sigur: cetățenii județului Neamț nu au motive să fie speriați. Noi nu vom face ce au făcut cei de la PSD. Oamenii onești vor fi respectați, iar județul Neamț se va dezvolta. Afirm cu tărie că proiectele de infrastructură vor fi finanțate de Guvernul PNL, iar ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor va suplimenta fondurile dacă este necesar. Însă cu siguranță va lua măsurile necesare pentru a stopa risipa banului public, care a fost dusă la rang de artă de mai mulți social democrați. Toți cei care au lucrat și vor lucre cinstit vor fi respectați și susținuți pentru a se dezvolta.Vreau să îi reamintesc președintelui PSD Neamț Ionel Arsene că de data asta nu va funcționa zicala: atacul este cea mai bună armă de apărare! Așa că intoxicările pe care le lansează în spațiul public se vor dovedi că sunt neadevăruri.

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Președintele PNL Neamț a adăugat că județul Neamț și zona Moldovei au susținere totală din partea Guvernului PNL.

Vreau să le transmit nemțenilor că ministrul Lucian Bode va veni să viziteze județul Neamț pentru a susține proiectele de infrastructură, dar nu va face turism electoral, așa cum au făcut alți miniștri de la PSD. Interesul Guvernului PNL pentru zona Moldovei, inclusiv pentru autostrada Moldovei este real, iar așa cum am mai spus: soluția Parteneriatului Public Privat s-a dovedit că nu este una viabilă. Avem nevoie să accesăm fonduri europene, care de altfel puteau fi deja accesate așa cum preciza și fostul comisar European al PSD – doamna Corina Crețu, pentru a urgenta începerea lucrărilor la Autostrada Unirii. Guvernul Orban și PNL Neamț vor susține dezvoltarea județului Neamț, iar cele 3 proiecte (DN 15 Bicaz – Poiana Largului, drumul expres Piatra Neamț – Bacău și Autostrada Unirii) vor fi continuate și finalizate.

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.