PNL Roman păstrează tradiția darurilor pentru nevoiași

de | 22/12/2019 | Local, Social

Cu câteva zile înainte de Crăciun, PNL Roman a donat aproximativ 100 de pachete cu alimente către tot atâtea familii din oraș. Acțiunea este una de tradiție pentru liberalii romașcani și a fost făcută fără întrerupere în ultimii ani.

Păstrăm tradiția PNL Roman, cred că este al 12-lea an la rând când reușim să facem acest lucru cu ajutorul colegilor care au dorit, au putut și s-au implicat. Au fost peste 100 de pachete formate din produse diverse, de la carne, fructe, dulciuri la făină sau alte asemenea, astfel încât un pachest să asigure un minim pentru aceste sărbători, pentru familiile cu situații difcile. Acest gest este făcut necondiționat, oamenii aceștia nu au fost la sediul partidului, noi am discutat cu ei atunci când am fost la dezbateri în cartiere. Crăciunul vine cu bucurie, cu dragoste, cu înțelegere. Și încercăm și noi să facem acest lucru cu semenii care au mai multă nevoie. Mulțumesc colegilor mei care s-au implicat în această acțiune și să fim cu toții sănătoși, să mai putem faceLa mulți ani tuturor, cu sărbători fericite, cu un Crăciun luminat, cu cei dragi aproape și cu lucruri frumoase și bune care să ne înconjoare!”

deputat Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman

Și eu mulțumesc colegilor din PNL Roman care, ca în fiecare an atunci când e Paștele și Crăciunul, s-au mobilizat și au venit în sprijinul celor care au mai puțin. Acest spirit de solidaritate nu face altceva decât să ne motiveze ca gesturile noastre să continue și, de ce nu, să fie preluat de către toți romașcanii și, atunci când au posibilitatea, să facă un bine celor din jurul lor. Le transmit romașcanilor să aibă parte de un Crăciun fericit, să-i aibâ mereu pe cei dragi aproape – familie, rude, prieteni – astfel încât această sărbătoare care este preponderent o sărbătoare a familiei, să fie una cât mai reușită și anul 2020 să ne aducă cât mai multe realizări, așa cum le dorim noi, atât pe plan personal cât și pe plan profesional astfel încât la un nou moment de analiză să avem satisfacția că am făcut tot ce a ținut de noi pentru ca lucrurile, comunitatea noastră în special, să fie pe un făgaș normal și Romanul să continue să se dezvolte prin implicarea fiecăruia dintre noi. La mulți ani tuturor și multă sănătate!

Lucian Micu, primarul municipiului Roman
PNL Roman actiune Craciun 1

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.