De Revelion vom avea apă și noaptea. După, Dumnezeu cu mila

de | 30/12/2019 | Local, Util

În ciuda promisiunilor privind rezolvarea situației cu furnizarea apei, ApaServ nu a reușit să livreze în Roman apă la presiune normală, fără întrerupere. Astfel, romașcanii au rămas fără apă în fiecare noapte (sau au avut apă la presiune redusă), iar înainte de Crăciun au fost zile în care s-au înregistrat probleme și în alte intervale orare.

La solicitarea inRoman.ro, reprezentanții companiei județene ApaServ au afirmat că în noaptea de 30 spre 31 decembrie furmizarea apei potabile se va face tot după program, între orele 23.00 – 02.00 urmând a fi apă cu presiune redusă sau chiar deloc – la etajele superioare ale blocurilor și în zonele înalte ale orașului.

Pentru noaptea de revelion, angajații ApaServ susțin că furnizarea apei se va face în flux continuu, fără program și la presiune normală în tot orașul. Aceștia nu au putut confirma dacă programul de furnizare a apei potabile 24h din 24 se va păstra și după 1 ianuarie 2020, susținând că depind precipitațiile din această perioadă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.