Cine sunt cei patru vicepreședinți ai USR Roman

de | 16/01/2020 | Local, Politică

USR Roman și-a ales o nouă structură de conducere, iar parte din noii membri coordonatori ai filialei au fost prezentați presei în cadrul conferinței de presă din această săptămână. 

Organizația USR Roman este condusă de Radu Samson și are patru vicepreședinți: Alina TImofte, Cosmin Ancuța, Cristian Dăniliuc și Ștefan Ovidiu Oprea. La conferința de presă a fost prezent și Andrei Tamaș, membru în comisia de arbitraj, dar a lipsit Alina Timofte.

În octombrie 2018 m-am reîntors cu familia în țară, după ce am locuit în Italia 11 ani. De profesie fiind inginer sudor, mi-am deschis aici o mică afacere. Nu m-am implicat în politică până la momentul USR pentru că am considerat că este o lume a lor la care noi, ceilalți, nu avem acces. Odată cu apariția USR am considerat că e momentul să spunem că e de-ajuns și că e timpul să facem o schimbare. Am găsit o echipă determinată și dornică să muncească pentru rezultate. În Roman sunt probleme stringente precum apa și gunoiul, de aceea consider că politica veche a dat greș și trebuie să facem o schimbare. 

Cosmin Ancuța, 36 de ani, antreprenor, vicepreședinte USR Roman

Am intrat de curând în USR. Consider că există nevoia unei schimbări în modul de administrare a orașului și cred că doar implicându-ne putem să obținem cât mai multe lucruri. E ușor să stai acasă și să comentezi pe Facebook, tocmai de aceea am ales să mă implic și să ajut USR să obțină cât mai multe locuri în Consiliul Local și să îl avem pe Radu ca primar.

Cristian Daniliuc, 33 de ani, medic stomatolog, vicepreședinte USR Roman

Am ales USR pentru o societate dreaptă, bazată pe merit, competențe și șanse egale. Îl susțin pe Radu Samson la funcția de primar al municipiului Roman pentru că sunt convins că alături de el vom oferi șanse egale tuturor. Romanul are nevoie de oameni bine pregătiți, capabili și implicați. 

Ștefan Ovidiu Oprea, 33 de ani, vicepreședinte USR Roman

Am ales să intru în USR datorită energiei echipei. Încă din momentul în care am aderat am fost primit cu brațele deschise și am fost parte din echipă, sunt implicat în activități. Îndemn toți romașcanii care vor să învețe ce înseamnă poliică să se alăture echipei noastre. 

Andrei Tamaș, inginer de sistem informatic, 30 de ani, membru în Comisa de arbitraj:

Conform președintelui Radu Samson, USR Roman are aproximativ 40 de membri. 

de la stânga la dreapta: Andrei Tamaș, Cosmin Ancuța, Radu Samson, Iulian Bulai, Ștefan Oprea, Cristian Daniliuc
de la stânga la dreapta: Andrei Tamaș, Cosmin Ancuța, Radu Samson, Iulian Bulai, Ștefan Oprea, Cristian Daniliuc

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.