Nicio zi fără probleme cu apa

de | 20/01/2020 | Local, Util

Reprezentanții companiei ApaServ anunță noi probleme cu furnizarea apei luni, 20 ianuarie. Cauza o reprezintă scădeerea „nivelului hidrostatic din puţuri şi neacumulării apei în rezervoare„.

Conforma anunțului ApaServ, se va furniza apă cu presiune redusă, iar în unele zone se poate ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului, în municipiul Roman, între orele 10:00-14:00.

Romașcanii nu mai au apă 24h/24 de mai multe luni, iar autoritățile au făcut ședințe, s-au perindat pe la stația de captare de la Pildești-Simionești, însă problema pare să nu aibă rezolvare. Prefectul George Lazăr a anunțat, săptămâna trecută, un nou termen: 45 de zile până când apa se va furniza fără program și cu presiune normală.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.