Procedură mai simplă pentru pensionarii care vor să plece în stațiune

de | 14/02/2020 | Social, Județean

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru cele 19 serii de tratament balnear ale anului 2020 i-au fost repartizate un număr total de 1.123 bilete de tratament, în  unităţile de tratament balnear proprietate a Casei Naţionale de Pensii Publice.

Pentru prima serie, ce are ca dată de intrare în stațiune data de 17 februarie, au fost repartizate 58 de bilete de tratament, în una din următoarele stațiuni: Amara, Buziaș, Covasna, 1Mai – Oradea, Geoagiu – Băi, Olănești, Nicolina, Pucioasa și Sarata Monteoru. Aceste bilete au fost repartizate celor care au solicitat tratament balnear în perioada februarie – martie 2020, în una din stațiunile menționate anterior. 

Spre diferență de anii anteriori, pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii doar cererea tip, urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Până la această dată, la nivelul Casei Județene de Pensii Neamț, sunt depuse un număr de 3.280 de cereri pentru acordarea de bilete pentru tratament balnear în anul 2020.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.