Gripa a răpus o femeie din Roman

de | 20/02/2020 | Sănătate, Local

O femeie de 79 de ani din Roman a pierdut lupta cu gripa, la doar două săptămâni după ce s-a înregistrat prima victimă a acestui virus gripal Tip A, un copil de 1 an și 5 luni.

Victima s-a prezentat la începutul lunii februarie la Secția Infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență Roman (SMUR), fiind diagnosticată cu pneumonie acută și o stare generală de sănătate alterată. 

În ciuda tratamentului administrat, starea pacientei s-a agravat și, la aproximativ o săptămână de la internare, a fost transferată pe secția ATI a SMUR unde, în urma analizelor specifice, se depistează și faptul că femeia era bolnavă de gripă. Din păcate, pacienta a decedat după două săptămâni de la internare, după cum se arată într-un comunicat al DSP Neamț. Femeia nu a fost vaccinat antigripal și avea afecțiuni severe ale inimii și boala obstructivă pulmonară cronică, stadiul III.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca