Locuri de muncă și pentru persoane cu studii superioare

de | 23/02/2020 | Economic, Județean

Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă (ALFOM) Roman are 39 de noi locuri de muncă înregistrate pentru săptămâna 24 februarie – 1 martie. Dintre acestea, șase oferte de muncă sunt pentru persoane cu studii superioare. 

Se caută: casieri (3 posturi), vânzători (2 posturi), tehnician IT, recepționeri marfă (2 posturi), preparator marfă, muncitori necalificați în confecții (20 posturi), manipulanți marfă (2 posturi), lucrător comercial, inginer sistem software, inginer automatist, electrician reparații și întreținere, un consilier (clasa I) și trei inspectori (clasa I).

Oferta completă a ALOFM Roman cuprinde 210 oferte de muncă (include și oferte din săptămânile anterioare), iar cea a AJOFM Neamț – 535 de locuri de muncă vacante. Lista locurilor de muncă disponibile în județ poate fi consultată în documentul de mai jos. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.