Un tânăr a încercat să-l mituiască pe șeful Postului de Poliție Sagna

de | 04/03/2020 | Rural, Actualitate

Aflat sub cercetare cu privire la o infracțiune la regimul circulației pe drumurile publice, un tânăr a încercat să-l mituiască pe șeful Postului de Poliție Sagna pentru a interveni pe lângă un coleg polițist.

Marți, 3 martie 2020, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 28 de ani, imediat după ce a dat suma de 150 euro unui agent de poliție, șeful Postului de Poliție Sagna, din cadrul I.P.J. Neamț, pentru ca acesta să-și exercite influența pe lângă un coleg polițist pentru a-l determina să propună o soluție de netrimitere în judecată. Dosarul a fost constituit ca urmare a denunțului depus la SJA Neamț de către șeful de post.

Ca urmare a prinderii în flagrant, procurorul a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de „cumpărare de influență” și a dispus față de suspect măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.