Veste proastă pentru șoferii care vor să-și recupereze permisul auto

de | 27/03/2020 | Util, Județean

Conducătorii auto care au rămas fără permisul de conducere din cauza unor contravenții comise la regimul circulației, vor trebui să aștepte o perioadă nespecificată de timp pentru a da testul prin care să redobândească documentul ce le permite să se urce din nou la volan.

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a anunțat că programul cu publicul al Serviciului Rutier se suspendă.

Având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020, vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 27 martie, la nivelul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț  se suspendă programul activității de relații cu publicul la ghișeul restituiri permise de conducere și certificate de înmatriculare, pe perioada instituirii stării de urgență. De asemenea, se suspendă până la noi precizări, susținerea testului de verificarea a cunoștințelor în vederea restituirii permisului de conducere. Documentele pot fi înaintate electronic, utilizând adresa de e-mail circulatie@nt.politiaromana.ro. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să apelați nr. de telefon 0233/ 212 177.

comunicat IPJ Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.