Acțiunea caritabilă a PNL Roman, adaptată la pandemie

de | 13/04/2020 | Social, Local, Politică

Liberalii romașcani au continuat tradiția activităților caritabile înaintea sărbătorii Paștelui. Doar că, spre diferență de alți ani, de această dată beneficiarii acțiunii au fost vizitați la domiciliu de membrii PNL Roman, având în vedere că cei mai mulți sunt în vârstă și bolnavi, adică fac parte din categoria persoanelor vulnerabile, care trebuie să evite pe cât posibil deplasările. 

PNL Roman, ca în fiecare an, în ajunul sărbătorilor Pascale, a ales să fie alături de persoanele în vârstă, singure, bolnave sau pur și simplu fără posibilități materiale, în încercarea de a aduce un zâmbet familiilor greu încercate. Anul acesta, mai mult ca oricând, acțiunea noastră devine nu doar un act pornit din suflet, ci chiar o obligație morală, un pas firesc în a privi caritabil spre cei mai puțin norocoși! Pentru această acțiune, fiecare reprezentant PNL – ales sau numit – a donat jumătate din indemnizație sau salariu, iar ceilalți membri ai Biroului Politic Local au donat fiecare după posibilități, pentru a putea oferi 200 de pachete cu alimente de bază (ulei, zahar, orez, făină, mălai, cozonac, drojdie, vin, portocale, pui și câte 2 măști de protecție). Dumnezeu să ocrotească Romanul și pe romașcani!

deputat Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman

Persoanele care au primit acest ajutor au fost selectate atât de reprezentanții PNL Roman, cât și prin colaborare cu Direcția de Asistență Socială a Primăriei Roman.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.