Doar opt noi locuri de muncă în tot județul

de | 26/04/2020 | Economic, Județean

Criza provocată de pandemia de coronavirus se răsfrânge și asupra economiei județului. În timp ce peste 7.500 de nemțeni au intrat în șomaj tehnic, ofertele privind noi locuri de muncă sunat aproape inexistente. În perioada 21 – 24 aprilie au fost comunicate doar opt posturi vacante în tot județul.

Se caută frezor (2 posturi), manipulant (2 posturi), strungar (2 posturi) și vulcanizator (2 posturi), dar toate noile oferte sunt pentru locuri de muncă în zona Târgu Neamț.

În zona Roman figurează 73 de locuri de muncă vacante, dar acestea au fost înregistrate în săptămânile anterioare, astfel că este posibil ca parte din oferte să nu mai fie de actualitate.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile la nivelul întregului județ poate fi consultată în documentul de mai jos.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.