Încă două cazuri de COVID-19 la Secția Psihiatrie

de | 13/05/2020 | Sănătate, Local

Alte două paciente de la Secția Psihiatrie au fost depistate pozitiv la noul coronavirus, după ce primul caz a fost depistat la sfârșitul săptămânii trecute. Cele două paciente au fost transferate la Spitalul Județean de Urgență Neamț și sunt asimptomatice. Prima pacientă depistată cu COVID-19 se află, de asemenea, la Spitalul Județean.

Testarea pacienților și a personalului de pe secție continuă, în paralel cu ancheta epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică Neamț.

Reamintim că prima pacientă depistată cu COVID-19 la Secția Psihiatrie a Spitalului Roman a început să manifeste simptome specifice la patru zile de la internare. Atunci i s-a făcut testul și sâmbătă, 9 mai, a venit rezultatul pozitiv.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.