Liber la alergat pe pista de zgură de pe stadion. Și la pedalat în ștrand

de | 14/05/2020 | Util, Local

Club Sportiv Municipal Roman informează că începând cu 15 mai va fi permis accesul publicului în scopul desfășurării de activități sportive individuale, după cum urmează:

  • alergat –  Pista de Zgură – Stadion Moldova, accesul în intervalele   orare 06:00-10:00 și 16:00-21:00;
  • ciclism  – Pista de Biciclete – Complex Sportiv și de Agrement Moldova, în intervalul orar 07:00-22:00. 

Nu este permisă formarea grupurilor mai mari de 3 persoane, iar celelalte reguli de funcționare rămân neschimbate (interzis accesul cu câini, scuipatul, accesul cu bicicleta sau căruțuri pe pista de alergare).

Rămân în continuare închise, până la noi reglementări, Zona de Picnic (foișoare), Pista de Skateboard, Locul de Joacă și Zona de Fitness în aer liber din cadrul  Complex Sportiv și de Agrement Moldova (utilizarea aparatelor de diferite persoane reprezintă un risc crescut de îmbolnăvire). Orice activitate sportivă trebuie precedată de o procedură de autoevaluare a stării de sănătate. Deplasarea către și de la locul de desfășurare a activității sportive trebuie să se facă respectând toate măsurile de protecție impuse de autorități.

Condiții general valabile pentru desfășurarea activităților sportive  individuale în aer liber: 

  • Pe tot parcursul antrenamentului, trebuie păstrată o distanță față de celelalte persoane care ar putea să fie prezente; acestă distanță va fi de cel puțin 2 metri în perioadele de repaus și de cel puțin 6 metri în perioadele ce activitate sportivă, pentru  a ține cont că particulele de transpirație ori salivă se pot transmite pe distanțe mult mai mari în acest context. 
  • Este interzisă eliminarea salivei în spațiul de antrenament.

Condiții specifice de desfășurare a activității sportive individuale: 

  • pentru alergare  – distanța optimă între participanți trebuie să fie de minim 10 metri;
  • pentru ciclism – distanța optimă  între practicanții de activitate sportivă este de minimum 10 metri. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.