Arestat la Boghicea pentru viol și furt în Irlanda

de | 27/05/2020 | Justiție, Rural

Un bărbat de 38 de ani din Boghicea a crezut că întoarcerea pe plaiurile natale îl poate scuti de ,,plata” pentru faptele neortodoxe pe care se pare că le-a săvârșit pe teritoriul Irlandei, acum ceva timp în urmă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu cei ai Secţiei de Poliție Rurală Sagna l-au depistat pe bărbatul pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, emis de autorităţile irlandeze, pentru comiterea infracțiunilor de viol și furt. Drept urmare, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău. 

Pe data de 27 mai Curtea de Apel Bacău  a emis  pe numele bărbatului reținut un mandat de arestare pentru 30 de zile și a dispus predarea persoanei solicitate autorităților judiciare din Irlanda sub condiția că dacă se va pronunța împotriva persoanei solicitate o pedeapsă privativă de libertate, aceasta să fie transferată în România pentru executarea pedepsei.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.