Moțiune împotriva ministrului de Interne: “Vela corabiei Guvernului PNL, aflat în derivă, s-a rupt în Senat”

de | 27/05/2020 | Politică, Național

Senatorii au votat, marți, votat motiunea  simplă contra ministrului de Interne, Marcel Vela. Moțiunea a trecut cu 65 voturi pentru, 25 împotrivă si 5 abțineri,  Vela fiind al treilea reprezentant al Guvernului Orban, după ministrul de Finanțe și cel al Agriculturii, împotriva căruia a fost depusă o moțiune.

În timpul moțiunii, domnul Vela a avut o prestație lamentabilă, fără răspunsuri concrete la întrebări legate de amenzile care au devenit astfel o “taxă mascată pe coronavirus”, de faptul că deși au fost avertizări de la OMS dânsul împreună cu Orban și Iohannis au luat măsuri foarte târziu, depunerea cu întârziere a proiectului de lege pentru reglementarea stării de alertă, întârziere care a determinat trei zile de vid legislativ sau de ce nu s-au ocupat de achiziţionarea echipamentelor de protecţie pentru personalul medical şi nu au achiziţionat la timp teste şi aparatura de testare pentru noul coronavirus”. Ministrul “Top Gun” s-a făcut de râs și a intrat astfel în galeria celebră a “celebrităților” din PNL alături de Orban, Anisie, Violeta Alexandru, Cîțu sau Iohannis! Vela, domnul Marcel Ion Vela, trebuie să prindă repede “vânt din pupa” și să se facă pierdut până nu ne trage pe toți la fund cu el!

Dan Manoliu, senator PSD

Înainte de votul moțiunii, Marcel Vela i-a acuzat pe social-democrați că, în perioada 2017 – 2019, nu au creat rezerve de medicamente și echipamente de protecție.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.