Dana Păiuș, inspector general adjunct: „Vreau să rezolv problema deplasării la Piatra a profesorilor”

de | 28/05/2020 | Educație, Județean

Dana Păiuș va ocupa funcția de inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului  Școlar Județean Neamț imediat ce Ministerul Educației și Cercetării va emite un ordin de ministru în acest sens. Acest post a fost ocupat până la acest moment de profesor  Elena Laiu, însă mandatul a ajuns la final. Dana-Lăcrămioara Păiuș este profesor de franceză la Colegiul Național „Roman Vodă”, iar între anii 2012 – 2014 a fost director adjunct al Colegiului Tehnic „Petru Poni”. 

Am primit această veste cu bucurie pentru că mi s-a acordat încredere dar și cu emoție deoarece este o provocare pentru mine. Ținând cont de experiența mea profesională și de cea managerială, deoarece între 2012-2014 am fost director adjunct la Colegiul Tehnic ,,Petru Poni” din Roman, am acceptat această provocare. Cunoscând problemele învățământului cred că voi putea ușura munca colegilor mei și să susțin activitatea elevilor din școlile nemțene. Una dintre problemele pe care aș dori să le rezolv cât mai repede ar fi aceea a deplasărilor pe care trebuie să le facă profesorii la Piatra Neamț pentru rezolvarea diverselor motive profesionale. E o responsabilitate mare dar voi face tot ce stă în putere să ajut cadrele didactice și elevii în soluționarea tuturor situațiilor întâlnite.

profesor Dana Lăcrămioara Păiuș

Dana-Lăcrămioara Păiuș este și consilier local în Consiliul Local Roman, din partea Partidului Național Liberal, începând cu anul 2016.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.