Se reiau probele practice pentru obținerea permisului auto

de | 28/05/2020 | Util, Județean

Serviciul Public Comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor Neamț va relua activitatea de examinare la proba practică începând cu data de 2 iunie. 

Candidații care au fost programați pentru proba practică în perioada 17 martie – 25 mai sunt rugați să solicite de la școlile de conducători auto informații cu privire la data la care au fost reprogramați.

Pentru desfășurarea în condiții de sigurnață a activității de examinare la proba practică vor fi respectate cu strictețe următoarele măsuri de protecție:

  • candidații și examinatorii vor purta măști de protecție;
  • candidații care au temperatura corporală peste 37,2 grade Celsius nu vor susține proba practică;
  • cersoanele aflate la locul de întâlnire comunicat pentru susținerea probei practice vor pătra o distanță de cel puțin 1,5 metri;
  • candidații să nu fie însoțiți de prieteni sau rude. Accesul în auotvehiculul cu care se va susține proba practică va fi permis doar candidatului și examinatorului. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.