Jandarmi și voluntari au distribuit alimente de bază și produse de igienă familiilor nevoiașe

de | 10/06/2020 | Județean

Jandarmii nemțeni împreună cu Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au dustribuit pachete cu produse alimentare de strictă necesitate și de igienă în trei localități: Secuieni, Săvinești și Costișa. Acțiunea a avut loc duminică, 7 iunie, iar beneficiarii au fost persoanele vulnerabile, cu dizabilități, bătrânii singuri și familii sărace cu mulți copii, dar și familii, unde adulții și-au pierdut locurile de muncă. Voluntarii și reprezentanții Jandarmeriei au fost însoțiți în sânul comunităților de către preoții slujitori, care au ajutat la selectarea beneficiarilor și organizarea locală a activității umanitare.

Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au străbătut peste jumătate din țară cu proiectul umanitar „Implică-te, împreună reușim mai mult!”, din cadrul Campaniei „Caravana Bucuriei”! 2210 de pachete cu produse alimentare de strictă necesitate și de igienă au fost distribuite persoanelor vulnerabile din 114 localități și 22 de județe. Valoarea produselor oferite beneficiarilor de către voluntari, în cadrul proiectului, a urcat la 165750 RON.

sursa foto: Jandarmeria Neamț, Compartiment Informare, Relații Publice și cu Publicul

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.