Cozmanciuc: „Lucrările la DN15 – de pe Valea Muntelui vor fi finalizate în cel mai scurt timp”

de | 08/07/2020 | Județean, Politică

Lucrările la DN 15 – de pe Valea Muntelui vor fi finalizate în perioada imediat următoare, anaunță deputatul Mugur Cozmanciuc. Miercuri, 8 iulie, s-a semnat acordul care prevede finalizarea lucrărilor de modernizare. Documentul a fost semnat de CNAIR, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași și firma care și-a asumat lucrările.

Beneficiarul și antreprenorul au stabilit de comun acord că în termen de 5 zile se va întruni o comisie, din care vor face parte reprezentanți ai ambelor părți, pentru a stabili lucrările ce urmează să fie efectuate. După care se va emite ordinul de reluare a execuției lucrărilor. 

Antreprenorul va demara execuția lucrărilor conform termenelor ce vor fi stabilite prin procesul verbal al comisiei. Ordinul urmează să fie emis de către CNAIR și Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași

Antreprenorul se obligă să demareze executarea lucrărilor rămase de executat, conform termenelor stabilite prin procesul verbal și va depune toate eforturile pentru finalizare în termen de 14 zile, de la data emiterii de către beneficiar al ordinului de reluare a execuției lucrărilor. 

Vreau să le mulțumesc colegilor din Guvern, în mod special ministrului Transporturilor Lucian Bode și restului echipei, care au înțeles cât de important este acest proiect de infrastructură rutieră pentru județul Neamț și au acționat, în limita legii și corectitudinii, pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp. Totodată, vreau să atrag atenția că ar fi bine ca acest proiect să nu fie politizat, pentru că există mulți ”politicieni” locali care nu au căderea morală să își permită așa ceva. DN15 este un proiect vital pentru zona Valea Muntelui, pentru nemțenii care locuiesc acolo. Prin finalizarea acestui proiect important de infrastructură rutieră se deschid noi ferestre de oportunitate pentru dezvoltarea acestei zone binecuvântate. Sunt convins că până la 1 septembrie DN 15 să fie finalizat. Județul Neamț și zona Moldovei rămân în continuare în atenția Guvernului PNL, care va aloca resursele necesare pentru dezvoltare și reclădire.

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț
Cozmanciuc Lucian Bode

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.