Incendiu pe Anton Pann. Pompierii au salvat o mamă cu doi copii și o pisicuță

de | 16/08/2020 | Local, Actualitate

Astăzi, în jurul orei 16:30, pompierii romașcani au intervenit la un incendiu anunțat în strada Anton Pann. La intervenție au participat două autospeciale de stingere a incendiilor și două echipaje SMURD, în incendiu fiind implicate un adult și doi copii.

Mama copiilor a primit îngrijiri pentru că prezenta arsuri la nivelul unui braț, între timp, cei doi copii erau liniștiți de tineri angajați ai jandarmeriei și poliției. In ciuda eforturilor, unul din copii nu a putut fi liniștit, plângând continuu după pisicuța ce rămăsese în apartament. Pompierii au intrat în partament, au căutat și găsit pisicuța, au ingrijit-o și le-au înapoiat-o copiilor.

20200816 174309

Din declarația mamei, focul s-ar fi declanșat „în perete”, fiind suspectată apariția unui scurt circuit la instalația electrică.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.