Patru tineri din Valea Ursului, bănuiți pentru lovire și distrugere, reținuți de polițiști

de | 18/08/2020 | Rural, Actualitate

Ziua de duminică nu a fost deloc una liniștită, așa cum ar trebui să fie o zi de sărbătoare, pentru o femeie de 73 de ani din Valea Ursului. Aceasta a primit o vizită neașteptată a patru tineri, din aceeași localitate, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, vizită care îl viza pe fiul femeii, în vârstă de 41 de ani.

În urma investigațiilor polițiștilor a rezultat faptul că tinerii aveau asupra lor obiecte contondente cu care ar fi distrus ferestrele imobilului. Întrucât bărbatul nu se afla la domiciliul său, ci era în vizită la mama sa, cei în cauză s-ar fi deplasat la locuința femeii, unde ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului și l-ar fi lovit pe acesta cu pumnii, picioarele și obiectele deținute asupra lor, părăsind la scurt timp locul faptei.

În continuare, unul dintre aceștia ar fi determinat un tânăr de 25 de ani, să oprească autoturismul cu care se deplasa pe un drum din localitate, iar ceilalți trei ar fi deschis portierele din spate și ar fi distrus părțile interioare ale vehiculului. De asemenea, tinerii în cauză s-ar fi deplasat la locuința unui bărbat de 46 de ani, unde ar fi pătruns fără drept și ar fi încercat să-l agreseze.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus reținerea celor patru tineri, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei patru au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.