Inconștiență maximă: capcane potențial mortale în loc de lucrări la cinematograful Unirea

de | 26/08/2020 | Local, Administrație

În momentul lansării candidaturii, fostul primar Lucian Micu a declarat că e necesar ca proiectele începute să fie ontinuate și a dat ca exemplu cinematograful Unirea. un obiectiv despre care s-a discutat mult în toate campaniile electorale. De data aceasta, fostul primar a declarat că deja se lucrează la amenajarea terenului din jurul cinematografului ca pregătire înainte de a începe lucrările. La fața locului lucrurile arată gradul de inconștineță cu care s-a acționat.

Romașcanii ce aveau garaje în zonă, au săpat sub ele și și-au improvizat beciuri ori și-au amenajat canale de lucru sub mașini. În urma dărâmării garajelor, toate acele improvizații au rămas la suprafață ca potențiale capcane. Riscuri sunt atât pentru pietoni, care pot cădea în ele fie din neatenție fie din cauza deplasării în condiții de vizibilitate redusă, cât și pentru șoferi, care-și pot avaria mașinile.

Situația e cu atât mai gravă cu cât toate aceste găuri sunt în apropierea unui loc de joacă pentru copii. De altfel, în urmă dărâmării garajelor ce erau situate chiar lângă locul de joacă, a fost parțial dărâmat și o parte din gard, în loc rămânând moloz și țevi metalice în care un copil se poate accidenta serios.

Vecinii spun că dărâmarea garajelor a avut loc cu mai bine de două săptămâni în urmă.

Am cerut un punct de vedere de la Primăria municipiului Roman pe care îl vom publica după ce îl vom primi.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.