Un polițist aflat în timpul liber a fost îngerul salvator al unei femei agresate sexual

de | 22/09/2020 | Local, Actualitate

Un polițist aflat în timpul liber a intervenit în ajutorul unei femei în timp ce era agresată sexual de un tânăr din Roman. Cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

La data de 20 septembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale. Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit că, un tânăr de 19 ani, din Roman, ar fi urmărit femeia în cauză în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiului Roman, iar în apropierea locuinței sale, ar fi acostat-o și ar fi atins-o în zona intimă, totodată exercitând acte de natură sexuală în prezența acesteia. În momentul în care femeia a strigat după ajutor, un polițist din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț, aflat în timpul liber, a intervenit și a solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Roman, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul poliției. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

În cursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.