“Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți”

de | 24/09/2020 | Local, Actualitate

Poliția Română și C.F.R. Călători, împreună cu Mercury 360, au lansat Campania “SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI”, campanie de prevenire a accidentelor produse prin electrocutare, în zonele feroviare.

La nivelul județului Neamț, vagonul de persoane pus la dispoziție de Compania C.F.R. Călători, vagon personalizat cu însemnele campaniei (vizual și mesaj), este prezent în perioada 14 – 27 septembrie a.c., în stația C.F.R. Roman, pe traseul trenului București – Suceava.

În acest sens, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și cei ai Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au organizat evenimente publice în stațiile C.F.R., astfel încât adolescenții și tinerii să înțeleagă mai bine care sunt riscurile la care se expun atunci când încearcă să realizeze o fotografie pe tren sau când nu respectă regulile de conduită în incinta stațiilor de cale ferată, triajelor și zonelor adiacente.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca