Comunicat de presă PSD: „USR sau URSS. PNL dublă măsură – Botoșani vs. București”

de | 01/10/2020 | Local, Comunicate de presă

Dragii mei,

Așa cum puteți observa în spațiul public mediatic, în urma alegerilor locale au apărut foarte multe nereguli în ce privește raportarea și înregistrarea votanților și a repartizării votului. Nu doar în București ci și în multe locuri din țară!

Partidul Social Democrat se află într-o confruntare cu USR București, în ce privește scrutinul de duminica seara.

Au apărut o sumedenie de dovezi care invocă posibilitatea de fraudă masivă. Procese Verbale cu voturi inversate, procese verbale scrise indescifrabil și pline de corecturi, înregistrări eronate în sistemul electronic și mai nou înregistrări video cu membri USR care cară saci cu voturi din arhivă.

Partidul Social Democrat dorește renumărarea voturilor la Primăria Generală și Sector 1 București, pentru că dorim să facem ceea ce este corect și cinstit, și că nu este normal să avem aleși locali asupra cărora planează suspiciunea de fraudă.

Stimați nemțeni, nu așa se organizează niște alegeri și numai niște extremiști pot ajunge să susțină că au câștigat fără ca voturile să le fie numărate corect. Din păcate USR asta susține, iar ieșirile lor publice extrem de nervoase crează multă suspiciune! Probabil că doar în spațiul comunist sau în URSS se mai întâmpla așa ceva!

În plus, pentru a observa și dumneavoastră DUBLA MĂSURĂ PNL-istă, a fost aprobată renumărarea voturilor la Botoșani unde a câștigat candidata PSD, dar nu și la București unde a câștigat USR/PNL, deși aici dovezile de fraudă sunt extrem de multe.

Dacă se va face ce e corect, iar dovezile vor scoate la iveală frauda ce se conturează a se fi produs, înseamnă că avem de a face cu un Guvern neconstituțional și care trebuie să plece acasă. De asta nici nu doresc renumărarea și mai consider că ceea ce numim democrație în România a fost transformată în hoție electorală!

Dan Manoliu, Senator

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii