PNL intenționează să scoată la mezat postul de viceprimar

de | 02/10/2020 | Local, Politică

Într-o conferință de presă ținută la sediul PNL Roman, președintele organizației județene, Mugur Cozmanciuc, a spus că exclude crearea unei majorități cu PSD în Consiliul Județean Neamț dar și în consiliile locale. Totodată, a făcut și anunțul că organizația romașcană este dispusă să cedeze funcția de viceprimar, posibil și alte funcții, pentru crearea unei majorități în Consiliul Local Roman.

Având în vedere că la conferința de presă a fost prezent atât Laurențiu Leoreanu, care a ținut să le reproșeze celorlalte partide că “au aruncat cu tot felul de invective” în campania electerolă, cât și Leonard Achiriloaei, faptul că anunțul a fost făcut de Mugur Cozmanciuc este oarecum surprinzător. Cedarea postului de viceprimar este doar la nivel de intenție, pană acum neexistând discuții concrete.

Noi, Partidul Național Liberal, suntem deschiși pentru a crea majorități în interesul proiectelor promovate și pentru a crea majorități cu partide care gândesc ca și noi, pe o orientare politică de dreapta. De aceea mulțumesc colegilor din organizația PNL Roman pentru deschiderea de a oferi inclusiv o funcție de viceprimar altor partide care au o orientare politică de dreapta. Această funcție este de fapt un pas pe care-l face organizația PNL Roman pentru conturarea unor majorități, inclusiv la nivel de consiliu județean. Sper să existe înțelepciune astfel încât partea dreaptă să fie unită iar în județul Neamț iar Ionel Arsene să fie un om care să reprezinte o politică medievală.

Mugur Cozmanciuc

În ciuda faptului că în mandatul trecut cele mai multe proiecte au trecut prin Consiliul Local Roman cu unanimitatea dată de votarea cot la cot alături de consilierii locali PSD, acum PNL pare să excludă colaborarea cu PSD, aceasta fiind și decizia Biroului Permanent Național PNL.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii