Poliția Roman, în doliu

de | 15/10/2020 | Local, Actualitate

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 46 de ani, a colegului lor, agentul șef principal de poliție Bobu Remus Vasile, din cadrul Poliției municipiului Roman.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celui ce a fost un bun coleg, ce va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră, transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț

Polițistul nu a mai răspuns la telefon și nici la ușă, iar apropiații au sunat, dimineață, la numărul de urgență 112. Pompierii chemați la fața locului au pătruns pe geam și l-au găsit pe omul legii căzut, fără suflare.

Remus Vasile Bobu

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.