Minoră din Roman, dată dispărută de mamă, este căutată de polițiști

de | 16/10/2020 | Local, Actualitate

O minoră de 12 de ani din Roman, Andreea Iosub, este căutată de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului deoarece aceasta a dispărut marți, 14 octombrie. Fata nu s-a mai întors acasă după ce a terminat cursurile la școală.

Astfel, autoritățile romașcane au fost sesizate, miercuri, 15 octombrie, de către mama fetiței, o femei de 44 de ani, din Roman, despre faptul că la data de 14 octombrie 2020, fiica sa nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmentele minorei sunt: înălţime – 1,69 m, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac bleumarin, pantaloni albaștri, fiind încălțată cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman şi în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.