AFACERI ÎN PANDEMIE (XIV): “Nu doresc nimănui să ajungă în spitalele din România”

de | 28/10/2020 | Afaceri în pandemie, Economic, Local

Menținerea pe linia de plutire a afacerii în perioada pandemiei reprezintă o provocare continuă pentru antreprenori. Cu restricții, cu încercarea de a găsi sprijin la autorități, cu dorința de a menține angajații… Dar ce se întâmplă atunci când mai importantă decât activitatea profesională devine lupta pentru propria sănătate? Vasile Leonatu, medic veterinar, povestește experiența sa ca pacient cu COVID-19, o situație care a trecut în plan secund, pentru o perioadă, toate celelalte probleme. Concluzia ar fi că mai bine ne protejăm, fiindcă nu putem ști cum va reacționa organismul la acest virus.

Acest articol face parte din seria “Afaceri în pandemie”. Campania este posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca