AFACERI ÎN PANDEMIE (XX): “Nu trebuie închise afacerile, statul și dacă vrea nu are cum să ne susțină pe toți”

de | 31/10/2020 | Afaceri în pandemie, Economic, Local

Pe Ozcan Oksoy pandemia l-a prins într-un moment cum nu se poate mai nepotrivit: tocmai investise mulți bani în sala de fitness și perioada de izolare i-a închis afacerea exact în plin sezon. Înțelege că e nevoie de protecție iar la sala de fitness a luat toate măsurile necesare, dar modul în care se comunică situația pandemică i se pare exagerat și învinuiește mass-media pentru starea de panică din societate. Crede că sălile de sport ar trebui lăsate deschise, poate cu impunerea unor restricții, pentru că sportul menține corpul sănătos și ridică imunitatea organismului. „Cine se simte rău nu vine la sală” spune el. Se declară un optimist, dar acum nu prea poate fi din cauza incertitudinii.

Acest articol face parte din seria “Afaceri în pandemie”. Campania este posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca