Masca, obligatorie în spații libere în tot județul

de | 03/11/2020 | Util, Județean

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit marți, 3 noiembrie, și a hotărât ca masca să devină accesoriu obligatoriu în tot județul.

„Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile  publice deschise de pe raza județului Neamț. Măsura intră în vigoare începând cu data de 4 noiembrie 2020, ora 8.00.”

Județul Neamț are o rată de infectare de 2,2 la mia de locuitori, iar premierul Orban a anunțat că va propune ca masca să devină obligatorie în toate județele în care incidența cazurilor depășește 1,5 la mia de locuitori.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.