Laurențiu Leoreanu la raport după patru ani de deputăție

de | 05/11/2020 | Local, Politică

Deputatul Laurențiu Leoreanu și-a prezentat raportul de activitate parlamentară pentru perioada 2016 – 2020, subliniind în același timp și faptul că, din postura de parlamentar, a făcut lobby pentru ca obiective ca reabilitarea casei Celibidache, construirea un pasaj suprateran peste calea ferată la ieșirea spre Iași, asfaltarea E85 pe teritoriul municipiului Roman ș.a.

Tradusă în cifre, activitatea parlamentară a deputatului Laurențiu Leoreanu a însemnat inițierea a 110 proiecte legislative, dintre care cinci s-au concretizat în legi, interpelarea guvernului de 45 de ori, 151 de prezențe la microfonul plenului Camerei Deputaților și inițiarea alături de ceilalți liberali a 25 de moțiuni de cenzură, din una dintre ele rezultând căderea guvernului Dăncilă. Activitatea pe larg a deputatului o puteți afla citind raportul de activitate în imaginile de la finalul articolului.

Răspunzând întrebărilor inRoman.ro, deputatul Leoreanu a declarăt că speră ca următorii patru ani, perioadă de timp în care nu mai este prevăzută nici o rundă electorală, să fie proprice reorganizării aparatului administrativ.

Digitalizarea trebuie să aibă loc ca o necesitate, nu ca un moft. Sunt convins că după aceste alegeri, nemaifiind altele timp de patru ani, se poate regândi o structură bugetară în administrație care să fie mult mai flexibilă și într-o relație cu cetățeanul bazată pe respect. Lucrurile sunt înghețate de ani de zile, sunt înlemnite în anumite structuri, unele fiind funcționale dar altele funcționează greoi. Sunt promotorul și susținătorul modernizării sistemului administrativ, cu toate riscurile pe care această modernizare și digitalizare le va aduce.

Laurențiu Leoreanu

L-am întrebat pe politicianul Laurențiu Leoreanu, ce părere are de clasa politică din România.

Calitatea clasei politice izvorăște și din ceea ce poate furniza societatea. Când pui dintr-o sticlă într-un pahar e același lichid. Societatea trebuie să devină mult mai prezentă la vot, să aibă o percepție cât mai corectă și să furnizeze o clasă politică cât mai loială societății și cât mai altruistă.

Laurențiu Leoreanu

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.