Un tânăr de 18 ani a condus şi fară permis şi sub influeţa alcoolului

de | 11/11/2020 | Rural, Actualitate

Se pare că cei 18 ani ai unui tânăr din Valea Ursului nu au adus maturitate în comportament şi gândire. Luni, 9 noiembrie, acesta a fost prins de poliţişti conducând un autoturism, deşi nu avea permis, şi pe deasupra nici cu alcoolemia nu stătea bine. 

În fapt, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un tânăr de 18 de ani, din Valea Ursului, care conducea un autoturism pe DJ 207 C. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a stabilit faptul că un tânăr de 19 de ani, din Valea Ursului, pasager în același autoturism, i l-ar fi încredințat pentru a-l conduce, desi cunoștea faptul că nu acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.