De ce nu sunt ornamente de sezon în toate cartierele orașului

de | 11/12/2020 | Local, Administrație

Mai mulți romașcani s-au arătat dezamăgiți de faptul că nu în toate cartierele orașului s-au instalat ornamente de sezon. Întrebarea a fost preluată de presa locală și adresată primarului Leonard Achiriloaei în conferința de presă săptămânală.

Nici anul trecut nu au fost acoperite toate străzile. Din acest necesar de luminițe, de anul trecut o parte dintre ornamente s-au degradat. Am încercat să acoperim zonele care au avut ornamente, fără a mai cumpăra altele, și atunci au mai apărut zone în care anul trecut au fost ghirlande, dar s-au ars, și anul acesta nu mai sunt. Dacă aș fi cheltuit bani pe luminițe m-ați fi întrebat: „domnule, da’ luminițe ne trebuiau acum, când sunt atâtea altele de făcut?”. Îi rog pe romașcani să înțeleagă că am reparat tot ce s-a putut repara. Voi avea în vedere ca la sărbătorile următoare, când poate că această pandemie nu ne va mai ține așa blocați, să acoperim toate zonele din oraș.

Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.