Doar cu programare telefonică pentru depunerea documentelor pentru permise auto și înmatriculări vehicule

de | 13/12/2020 | Local, Util

Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) Neamț anunță că depunerea de documente la Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Roman se va face numai pe bază de programare telefonică.

Având în vedere măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19, pentru menținerea distanțării fizice și reducerea timpului de așteptare, începând cu data de 15 decembrie 2020, activitatea de depunere a documentelor la sediul secundar al Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din municipiul Roman, aflat în incinta Poliției municipiului Roman se va desfășura numai pe bază de programare telefonică.

IPJ Neamț

Programările telefonice se pot face în fiecare zi lucrătoare, la numărul de telefon 0233.74.33.30 sau 0754.03.08.51, dar documentele se pot depune doar în zilele de marți și joi, în intervalul orar 09:00 – 13:00.

IPJ Neamț avertizează că programările se vor respecta cu strictețe, iar, în cazul neprezentării la ora indicată, documentele vor fi eliberate după efectuarea unei noi programări telefonice.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.